Minister Vijay Chotkan gaat voor goed teamwork op OWT&C

Minister Vijay Chotkan gaat voor goed teamwork op OWT&C

17-05-2019

De nieuwbakken minister van Openbare Werken Transport & Communicatie (OWT&C), Vijay Chotkan, gelooft in goed teamwork om het volk te dienen. Dat maakte de bewindsman aan zijn personeel bekend bij zijn intrede als minister. Minister Chotkan die 3 jaar gediend heeft als directeur van N.V. Luchthavenbeheer was, voordat hij die functie bekleedde, directeur Bouwkundige werken en dienstverlening. Volgens de bewindsman voelt het goed aan om weer thuis te zijn bij OWT&C.

“Ik heb eerder mijn krachten gegeven aan dit ministerie denkend aan een bijdrage leveren aan het tot stand komen van verplichte bouw en verkavelingsvergunningen”. Volgens minister Chotkan is het heel belangrijk te weten dat het werken op een ministerie niet een zaak is van één persoon, maar van een goed functionerend team. Hij onderstreept dat het departement veel ambtenaren heeft en dat ze allemaal goed moeten worden ingezet. “Ik wil graag met eenieder werken. Je kan iets kennen maar je moet het ook kunnen doen. Kortom, kennis mag je hebben maar het is van belang dat die kennis hand in hand gepaard gaat met daden.”

De nieuwbakken minister Chotkan vraagt dat eenieder zich inzet voor het ministerie, land en volk. Hij liet doorschemeren dat de mensen nu in een rijdende trein zitten en hun vest moeten aandoen, omdat er goed en in rap tempo zal worden gewerkt. Het goede werk moet worden voortgezet en de bewindsman weet dat hij dat samen met zijn team kan realiseren. Tenslotte bedankte de minister de president en de samenleving voor het vertrouwen in hem gesteld.