Wegen Ramgoelam en omgeving worden aangepakt

Wegen Ramgoelam en omgeving worden aangepakt

12-07-2019

                               Wegen Ramgoelam en omgeving worden aangepakt


Het Ministerie van Openbare Werken van Transport & Communicatie (OWT&C) is thans druk doende met de uitvoering van het landelijk bestratingsproject fase 1. Dit project wordt ook in de woonomgeving van Ramgoelam te latour uitgevoerd. Hierbij zijn het er 5 binnenwegen die aangepakt worden. De werkzaamheden houden onder andere in de aanpak van de riolering voor een betere afwatering en ook het bestraten van enkele wegen.

Minister Vijay Chotkan van het ministerie van OWT&C bracht onlangs een oriëntatie bezoek aan Ramgoelam. Daarbij had hij gesprekken met enkele buurtbewoners die ingenomen zijn met de uitvoer van dit project. “Het is tijd om de wegen aan te pakken en de gemeenschap te dienen op goede wegen. We zijn bezig met een integrale aanpak om de mensen uit de misère te halen van wegen die moeilijk begaanbaar zijn en bij een regenval onder water lopen.” Minister Chotkan benadrukt dat niet alleen Ramgoelam aangepakt wordt maar dat er ook andere projecten zijn. Het moet er in resulteren dat de straten na de aanpak goed en droog blijven. Na de ontwatering worden de wegen bestraat.

Satish Mohan, onder directeur natte civiel technische werken van het ministerie van OWT&C zegt dat het van belang is om deze wegen aan te pakken. Bij een kleine regenval stonden ze al blank. Dat alles moet tot het verleden gaan behoren.